Vstopna stran
Kontakt kazalo
Microsoft certified partner
Mojdenar IT d.o.o.
Vurnikova ulica 2
SI-1000 Ljubljana
tel.: 01 430 22 10
fax: 01 430 22 11
email: info@mojdenar.si
 

Readiness Of Slovenian E-invocing UKREP


Oblikovana je spletna stran www.roseslovenia.eu, hkrati pa so bile narejene dopolnitve na spletni strani Slovenski e-Račun (www.slovenskieracun.si), z namero, da se s pomočjo spletne strani zagotavlja podpora in uporabne informacije izvajalcem javnih storitev pri izvajanju prihajajoče obveznosti o sprejemu e-računa, ko bo poslan v EU standardu. Na spletni strani bodo redno objavljene dopolnitve in novice saj spletna stran spremlja napredek ukrepa “Readiness Of Slovenian E-invoicing (ROSE)”, katerega izvedbo, ki je v teku, podpira Evropska Unija.

Nosilci ukrepa - predstavniki Uprave Republike Slovenije za javna plačila, Centra za evropsko prihodnost, Gospodarske zbornice Slovenije, podjetji Mojdenar IT d.o.o. in ZZI d.o.o. so se zbrali 31.8.2017 na tretjem sestanku usmerjevalnega odbora, se seznanili z dosežki in načrtovanimi nalogami ter potrdili predstavljeno spletno stran.
 

Med pomembnimi odločitvami usmerjevalnega odbora je tudi odločitev o začetku intenzivnih priprav na nacionalno konferenco z naslovom “Bomo pripravljeni na EU standard za e-račun?”, ki bo organizirana 22. septembra 2017 v Ljubljani.
 

Več informacij:
Andreja Dolničar Jeraj
andreja.dolnicar-jeraj@cep.si
Vse novice
Mojdenar IT