Vstopna stran
Kontakt kazalo
Microsoft certified partner
Mojdenar IT d.o.o.
Vurnikova ulica 2
SI-1000 Ljubljana
tel.: 01 430 22 10
fax: 01 430 22 11
email: info@mojdenar.si
 

Ukrep ROSE s specializirano delavnico v Novem mest


Izvajalci ukrepa ROSE, Uprava Republike Slovenije za javna plačila, Gospodarska zbornica Slovenije, ZZI d.o.o., Mojdenar IT d.o.o. ter Center za evropsko prihodnost, ki s projektnimi in tehničnimi ukrepi Slovenijo pripravljajo na prihajajoče spremembe na področju prejemanja eRačunov, so udeležence seznanili z novo direktivo, potekom in cilji ukrepa ROSE, novim EU standardom in standardom eSlog 2.0, ki ga razvijamo za Slovenijo, tehničnimi rešitvami za prevzem eRačunov, enotnim registrom prejemnikov eRačunov.

Direktiva 2014/55/EU in novi EU standard za eRačune prinašata spremembe v
poslovanju proračunskih uporabnikov in povsem novo obveznost za javna podjetja in subjekte zasebnega prava, ki delujejo na podlagi posebnih in izključnih pravic na področju infrastrukturne dejavnosti. Delavnica je zato privabila predstavnike poslovodstev, finančnih služb in oddelkov, odgovornih za procese javnega naročanja.
Niz delavnic bo v okviru ukrepa ROSE organiziran po celotni Sloveniji, naslednja delavnica bo 29. novembra potekala v prostorih Pomurske gospodarske zbornice v Murski Soboti.Vse novice
Mojdenar IT