Promon SHIELD™

Varnost plačilnih in bančnih mobilnih aplikacij.

Zaščita mobilnih aplikacij Promon SHIELD™

Kibernetske nevarnosti in zlonamerna programska oprema sta v finančnem sektorju v porastu. V časih vsesplošne uporabe mobilnih telefonov je zato potrebna celovita varnostna zaščita. Promon SHIELD™ zagotavlja varnost, ki jo potrebujete za ohranitev in izboljšanje vašega poslovnega ugleda.

 

Premagajte osredotočene napade

Promon SHIELD™ proaktivno ščiti vaše aplikacije pred zlonamerno programsko opremo in osredotočenimi napadi ter omogoča varno izvajanje mobilnih aplikacij, tudi na zelo okuženih napravah.

 

Ostanite skladni

Promon SHIELD™ je skladen z mednarodnima standardoma PSD2 in GDPR in deluje na različnih platformah.

 

Pridobite celovito zaščito

Promon SHIELD™ zaščiti vaše aplikacije pred statistično analizo in prikrije izvorno kodo. S tem prepreči napadalcem vpogled v strukturo vaših
aplikacij, ter jim prepreči možnost izluščanja programske kode ali izkoriščanja ranljivosti. Poleg tega Promon SHIELD™ zazna in prepreči dinamično analizo v realnem času napada.

 

Hitra integracija

Promon SHIELD™ zagotavlja avtomatiziran integracijski postopek. Po integraciji pregleda poslovno logiko, dogodke in tok podatkov skozi aplikacijo, nato pa se veže na obstoječo programsko kodo. To omogoča podjetjem, da objavijo varnostno zaščitene aplikacije, ne da bi to vplivalo na čas razvoja.

Mojdenar IT je partner podjetja Promon.

Za brezplačno prezentacijo programskega orodja Promon nas kontaktirajte na info@mojdenar.si.

Podatki podjetja
Mojdenar IT d.o.o
Vurnikova ulica 2, SI-1000 Ljubljana
Družba je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani. Reg. št. vložka 1/33731/00. Matična št. 1555642. ID št. za DDV: SI61664928. IBAN: SI56 1910 0001 1282 706 (DBS d.d.)
Kontaktni obrazec